ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον σημερινό αγώνα με την Άρσεναλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει μαζί του τους Σα, Τζολάκη, Καραργύρη, Ανδρούτσο, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Σουρλή, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Χασάν και Ελ Αραμπί με μόνο στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Άγγλους.

Η σημερινή αναμέτρηση λοιπόν για τους 16 του Europa League θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της Cosmote Tv και συγκεκριμένα το Cosmote sport 1 HD με ώρα έναρξης στις 22:00.. Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο πως ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!