ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθάρισε απ’το πρώτο δεκάλεπτο

Mία ακόμη νίκη για το πρωτάθλημα της SuperLeague πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Λαμίας.

Οι ερυθρόλευκοι τελείωσαν από νωρίς την αναμέτρηση καθώς μόλις στα 10 πρώτα λεπτά κέρδιζαν ήδη με 2-0. Ο Μπρούμα ήταν ο παίκτης που βρήκε πρώτος δίχτυα για να ακολουθήσει ο Κώστας Φορτούνης εκμεταλευόμενος το λάθος της άμυνας της Λαμίας και να γράψει το 2-0. Ο Θρύλος όμως δεν σταμάτησε εκεί και λίγο πριν βγει το ημίχρονο είχε κάνει 3 τα τέρματα του με σκόρερ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έφτασε τα 18 τέρματα στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς όμως ο Μπα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ο Πέδρο Μαρτίνς τον αντικατέστησε και ελπίζουμε εν τέλη να ήταν κάτι προλυπτικό ενόψει του αγώνα που έρχεται με την Άρσεναλ την Πέμπτη.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έκανε πολλές αλλαγές έχοντας περισσότερο πλέον το μυαλό του στον αγώνα της Πέμπτης καθώς ο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τους Χασάν, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Ανδρούτσο, ενώ από το πρώτο μέρος όπως προείπαμε είχε βγει ο Μπα και είχε μπει ο Τιάγκο Σίλβα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!