ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε στο Βόλο και ξέφυγε κι άλλο στη βαθμολογία!

Νικητής έφυγε από τον Βόλο ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 1-2.

Δυστυχώς την αναμέτρηση σημάδεψε ο τραυματισμός του Σεμέδο όπου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπάρχει κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατό, κάτι το οποίο βέβαια αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον γιατρό των Πειραιωτών. Στα του αγώνα οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Κώστα Φορτούνη όμως οι Βολιώτες είχαν άμεσα την απάντηση και ισοφάρισαν στο 10′. Παρόλα αυτά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και το επόμενο γκολ άργησε να έρθει.

Φτάσαμε λοιπόν στο 81′ , όταν ύστερα από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Παπασταθόπουλο και στη συνέχεια αυτή στον Εμβιλά ππυ την έστειλε στα δίχτυα. Ο ςπόπτης σήκωσε οφσάιντ όμως μέσω χρήσης VAR φάνηκε ότι ο Χασάν (ο λόγος που σηκώθηκε η σημαία) δεν επηρέαζε τη φάση και έτσι ο Θρύλος πήρε το τρίποντο. Έτσι ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ακόμη νίκη και ξέφυγε κι άλλο στη βαθμολογία αφού πλέον στη δεύτερη θέση είναι ο Άρης. Δείτε τη βαθμολογία ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!