ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση χάρη στο… μυαλό του “Μπούχα”!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός καθώς με το ισόπαλο 1-1 πήρε το εισιτήριο χάρη στο νικηφόρο 2-1 του πρώτου αγώνα.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με ροτέισον βάζοντας τους Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τιάγκο Σίλβα, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Κάιπερς και Χασάν, όμως μια λανθασμένη διαιτητική απόφαση στην έναρξη του δευτέρου μέρους ανάγκασε τον κόουτς να ρίξει μέσα τα βαριά χαρτιά του. Συγκεκριμένα ο Άρης προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι που παρά τη χρήση VAR (και ένα πλάνο από τον… Θεό) ο Γλεστράνιους το έδωσε και ο Μπρούνο Γκάμα έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση και τελικά το κατάφερε λίγο πριν το φινάλε με τον Μπουχαλάκη με πανέξυπτο τρόπο. Ο Έλληνας αρχηγός είχε κάτσει πίσω από τον Κουέστα και δίχως να τον δει ο πορτιέρο του Άρη, έκλεψε τη μπάλα και έγραψε το τελικό 1-1 που έστειλε τον Θρύλο στα ημιτελικά!

Δείτε το ΠΑ-ΝΕ-ΞΥ-ΠΝΟ γκολ του Μπούχα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!