ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη σερί νίκη μέσα στην έδρα της Άρσεναλ

Μια ακόμα νίκη μέσα στην Αγγλία πέτυχε ο Ολυμπιακός που δυστυχώς όμως δεν συνοδεύτηκε με πρόκριση καθώς “πλήρωσε” την ήττα του πρώτου αγώνα. Ήταν η τρίτη σερί μάλιστα μέσα στην έδρα της Άρσεναλ μετά το 2-3 του Champions League το 2015 και το περσινό 1-2.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και μπορεί η Άρσεναλ να απείλησε πρώτη όμως η κλασικότερη ευκαιρία άνηκε στον Ελ Αραμπί που ύστερα από βολέ του Σα, βρέθηκε τετ α τετ όμως σούταρε σχεδόν πάνω στον αντίπαλο πορτιέρο , ο οποίος έσωσε με το γόνατο σε κόρνερ. Η Άρσεναλ απάντησε με τον Ομπαμεγιάνγκ όμως η μπάλα πήγε ψηλά άουτ και κάπως έτσι βγήκε το πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή αλλά και την κορυφαία φάση.

Στην επανάληψη ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ό,τι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος το έκανε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου και έδωσε ελπίδες στον Ολυμπιακό καθώς σκόραρε και έκανε το 0-1 ύστερα από αντεπίθεση των Πειραιωτών. Από εκεί και πέρα ο Θρύλος πίεσε για το δεύτερο γκολ το οποίο δεν ήρθε και όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγο δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Μπα (για… ανόητη διαμαρτυρία) κάπου εκεί η σεμνή τελετή τελείωσε. Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!