ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Επιστροφή στην ενεργό δράση του ελληνικού πρωταθλήματος απόψε για τον Ολυμπιακό.

Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει για τα playoffs σήμερα, μετά τα χθεσινά play out και ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ να παίξει με την ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να είναι αγκαλιά με το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, όμως αυτό δεν έχει και μαθηματικά κατακτηθεί και έτσι υπάρχει το επιπλέον κίνητρο της μαθηματικής κατάκτησης του τίτλου. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί το μόνο κίνητρο για νίκη επί της ΑΕΚ. Η ιστορία και μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων που αποτελούν ένα από τα πιο ιστορικά ντέρμπι της χώρας μας, κάνουν τους παίκτες του Ολυμπιακού να θέλουν απόψε τη νίκη, όπως άλλωστε και σε κάθε ματς.

Ο Oλυμπιακός λοιπόν χθες το απόγευμα του Σαββάτου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημερινό παιχνίδι και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός Πέδρο Μερτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 22 παίκτες. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ρέαμπτσιουκ ενώ οι οι 22 που πάνε στο ΟΑΚΑ είναι οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Η σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων λοιπόν, είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα από το Novasports 1 ΗD. Καλή επιτυχία Θρύλε! Κάνε αυτό που ξέρεις!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!