ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός -Χίμκι

Τελευταία αναμέτρηση απόψε για τον Ολυμπιακό στη φετινή Euroleague.

Oι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν σήμερα (09/04) στο ΣΕΦ την Χίμκι στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας,τόνισε μιλώντας για το παιχνίδι ότι φυσικά και θέλει να ολοκληρώσει η ομάδα την χρονιά με νίκη. Μετά το κακό διάστημα που είχε η ομάδα τον Γενάρη -Φλεβάρη, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά διαστήματα παιχνιδιών, που συνοδεύτηκαν με κάποιες καλές νίκες . Ο κόουτς επιθυμεί να ολοκληρώσει με νίκη απέναντι στην Χίμκι, η οποία φέτος είναι σε μια ειδική κατάσταση καθώς έχουν φύγει πολλοί παίκτες, τώρα πια παίζουν περισσότερο με ντόπιο στοιχείο παικτών με εξαίρεση δυο ξένους και είναι πιο συμπαγής, με λιγότερο ταλέντο βέβαια αλλά είναι πιο συμπαγής και ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το ματς με σοβαρότητα.

Η αποψινή αναμέτρηση είναι προγραμαμτισμένη για τις 21:00 και θα υπάρξει ( όπως άλλωστε σε όλα τα ματς της Euroelague) τηλεοπτική μετάδοση από το novasports 2 HD. Δείτε το ποστάρισμα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!