ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με σκόρερ τον Σωκράτη!

Επιστροφή στις νίκες είχε ο Ολυμπιακός στο Γεωργιος Καραϊσκάκης καθώς επικράτησε της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Με πολλές αλλαγές λοιπόν, στην αρχική του σύνθεση ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα ο πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους:Κρίστινσον, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Αβραάμ, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο αλλά το γκολ δεν ήρθε καθώς Χασάν και Κάιπερς δεν κατάφεραν να βρούν δίχτυα στις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, ενώ όποτε ο Αστέρας πλησίασε στο γκολ ο Κρίστινσον είχε διαβάσει τη φάση. Η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους άνηκε όμως στον Αστέρα όταν σε πολύ ωραία ενέργεια του Γκόμες η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε εκτός. Δυστυχώς ομως ο Ολυμπιακός είδε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δύο εκ των ποδοσφαιιατών του να βγαίνουν εκτός με αναγκαστική αλλαγή. Πρώτος ήταν ο Αβραάμ μόλις στο 22′, όπου τη θέση του πήρε ο Σωκράτης, ενώ και ο εξαιρετικός Λαλά τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο β’ μέρος.

Εκεί ο Ολυμπιακός δεν απειηθηκε ιδιαίτερα και μάλιστα κατάφερε να βάλει και γκολ με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Καλαματιανός αμυντικός με κοντινή κεφαλιά ύστερα από φάση διαρκείας, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα και ήταν το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση τελικά. Χρόνο συμμετοχής εκτός του Ντρέγκερ που πήρε τη θέση του Λαλά, πήραν και οι Ελ Αραμπι, Εμβιλά και Ραντζέλοβιτς. Επόμενος αγώνας με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!