ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπρούμα “καθάρισε” την ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός μετά τον Αστέρα Τρίπολης κέρδισε και την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 2-0, με τα γκολ του Μπρούμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Κρίστινσον, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ανδρούτσος Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ρέαμπτσουκ, Φορτούνης, Χασάν και Μασούρας και από νωρίς επέβαλαν τον ρυθμό τους. Το πρώτο ημίχρονο θα μείνει στη μνήμη μας για τα… τρία γκολ που μπήκαν αλλά δεν μέτρησε κανένα! Δύο για τον Ολυμπιακό και ένα για την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν το πρώτο ακυρωθέν γκολ με τον Μασούρα ύστερα από λάθος του γκολκίπερ Αθανασιάδη, τη μπάλα προσπάθησε να τη στείλει στα δίχτυα ο Παπασταθόπουλος όμως έκανε φάουλ, σύμφωνα με το VAR, και τελικά μπορεί να την έστειλε ο Μασούρας στα δίχτυα όμως δεν μέτρησε. Το ίδιο έγινε λίγο αργότερα για την ΑΕΚ όταν το γκολ της βεβαιώθηκε ως οφσάιντ σε τετατετ, κατι το οποίο είχε δείξει και ο επόπτης. Το επόμενο γκολ του Ολυμπιακού ήταν ακόμα πιο δύσκολο καθώς ο Σεμέδο φάνηκε να πιάνει την κεφαλιά και να βάζει γκολ, όμως σύμφωνα με το VAR η μπάλα βρήκε ταυτόχρονα στο χέρι του Μπουχαλάκη και το γκολ ακυρώθηκε με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 0-0.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν ικανοποιημένος και πραγματοποίσηε στην ανάπαυλα τρεις αλλαγές! Ο Χασάν βγήκε και μπήκε ο Ελ Αραμπί, ο Μπρούμα μπήκε στη θέση του Φορτούνη και ο Εμβιλά στη θέση του Μπουχαλάκη. Οι ερυθρόλευκοι έτσι έδειξαν αμέσως την ανωτερότητα τους και με τη συνεργασία των Ελ Αραμπί και Μπρούμα έκαναν το 1-0 ύστερα από ασίστ του πρώτου και γκολ του δεύτερου! Ο Ολυμπιακός δεν σταματησε εκεί, πλησίασε στο 2-0 ύστερα από μια ωραία μεταβίβαση του Κρίστινσον, ο Βαλμπουενά βγήκε τετατετ με τον Αθανασιάδη όμως η κοντρα που έγινε ανάμεσα τους οδήγησε τη μπάλα στο δοκάρι. Η ΑΕΚ προσπάθησε και αυτή με τη σειρά τους για κάποιο γκολ όμως αυτό δεν ήρθε με τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ τεράστια φάση έχασε και ο Μπρούμα όταν σε τετ α τετ έκανε λανθασμένη πάσα στον Ελ Αραμπί και χάθηκε το 2-0… Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε λίγα λεπτά ατγότερα καθώς ο Μπρούμα κέρδισε τη μπάλα από τον Νελντετσεάρου, και το τελείωσε μόνος του γράφοντας έτσι το 2-0 και πετυχαίνοντας έτσι τη νίκη με δύο δικά του τέρματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!