ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός είναι ξανά στον τελικό!

Για δεύτερη σερί χρονιά θα βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός καθώς πέρασε απόψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης το εμπόδιο του ΠΑΣ, επικρατώντας με 3-1.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και πήραν δίκαια τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο (και όχι μόνο) ημίχρονο ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο οποίος βρήκε πριν το πρώτο 45λεπτο δύο φορές τα δίχτυα. Το πρώτο μπήκε με πέναλτι στο 26′, το οποίο έγινε ύστερα από χέρι του Πρίνσμαν σε σουτ του Μπρούμα, και ο Ελ Αραμπί την έστειλε στα δίχτυα. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο ίδιος παίκτης με υπέροχη ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 αποκτώντας ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ δεν παράτησε το παιχνίδι καθως με τον Καρτάλη έκανε το 2-1 στο 50′ και ήθελε ένα ακόμα γκολ για μα προκριθεί. Αρχικά μπορεί να έχασε με κεφαλιά μια σημαντική ευκαιρία για το 2-2, όμως το γκολ ήρθε τελικά από τους νταμπλούχους Ελλάδας. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Μπρούμα όταν ο Ελ Αραμπί αυτή τή φόρά έδωσε την ασίστ στον Μπρούμα ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα και έγραψε το 3-1. Ο Μπρούμα πάντως φέρθηκε λίγο επιπόλαια στις 3 επόμενες φάσεις που δημιουργήθηκαν στις οποίες δεν είχε καλά τελειώματα και δεν ανέβασε έτσι κι άλλο το δείκτη του σκορ. Κάπου εκεί ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, οι προπονητές έκαναν αλλαγές και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να είναι στον τελικό με μελανό σημείο την αποβολή του Χολέμπας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!