ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήρωσε τα λάθη του!

Δεν κατάφερε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός από τη Θεσσαλονίκη καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος όμως το γκολ δεν κατάφεραν να το πετύχουν. Αρχικά η μεγαλύτερη φάση του πρώτου 45λέπτου άνηκε στον Μπρούμα καθώς σε σουτ που επιχείρησε η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Η αμέσως επόμενη καλύτερη στιγμή των Πειραιωτών άνηκε στον Μασούρα όταν από σέντρα του Ανδρούτσου σούταρε αλλά έσωσε ο Πασχαλάκης για την ομάδα του. Ο Σα από την άλλη έσωσε και αυτός με τη σειρά του δύο φορές τόσο στο φάουλ του Βιεϊρίνια όσο και στο σουτ του Ζίβκοβιτς.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο αποφασισμένος, έχοντας ένα πολύ καλό γι αυτόν 20λεπτο με πρωταγωνιστή τον Ζίβκοβιτς ο οποίος βρήκε δύο φορές δίχτυα, δίνοντας έτσι στον δικέφαλο του Βορρά σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη. Οι αλλαγές του Μαρτίνς δεν βοήθησαν όσο θα έπρεπε και έτσι ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο ώστε να αλλάξει η ροή του αγώνα και έτσι γνώρισε την ήττα που φυσικά δεν επηρεάζει τίποτα στην μέχρι τώρα πορεία του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!