ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ΕΡΤ σήμερα, το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Έτοιμος για την απονομή του 30ου πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος φιλοξενεί σήμερα τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της B’ Φάσης της Volleyleague.  

Η ώρα της στέψης έφτασε για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πορεία εν μέσω πολλών δυσκολιών, τη φετινή σεζόν και κατέκτησαν μαθηματικά τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή, ωστόσο από την Πέμπτη (15/4) η προσοχή των Πειραιωτών θα στραφεί στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Βέροια, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου. 

Η αναμέτρηση του αγώνα με την μετέπειτα στέψη του πρωταθλητή Ελλάδας θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το EΡΤ SPORTS. Ο Ολυμπιακός μάλιστα απόψε θα φορέσει τη φανέλα με τα τρία του αστέρια (λόγω των 30 πρωταθλημάτων) και η ερυθρόλευκη ομάδα ανέβασε βίντεο με το ράψιμο του τρίτου αστεριού! Δείτε το βίντεο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!