ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Έκανε το break και το φουλάρει για το 35ο

Το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός που πέρασε νικηφόρα, από το Κολυμβητήριο του Λαιμού επικρατώντας με 11-6 της Βουλιαγμένης. Ο Θρύλος «έσπασε» την έδρα της  Βουλιαγμένης και έβαλε πλώρη για το 35ο πρωτάθλημα, από την εξασφάλιση του οποίου «απέχει» πλέον δυο νίκες. Με όπλο την εξαιρετική άμυνα και με επιμέρους σκορ 6-1 στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θρύλος έφτασε στη σπουδαία νίκη, τρέχοντας ένα 5-0 σερί, μετά το 6-6 της 3ης περιόδου, με τον Ντίνο Γενηδουνιά να σκοράρει τρία διαδοχικά τέρματα στην τελευταία περίοδο! Πλέον οι νταμπλούχοι θα υποδεχθούν την Πέμπτη (14/5) στις 18:00 στο Παπαστράτειο τη Βουλιαγμένη στον 2ο τελικό με στόχο το 2-0, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο (16/5) στο Λαιμό!

Ισορροπία στο ημίχρονο
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Γενηδουνιά στα 5:53, με τη Βουλιαγμένη να ανατρέπει την κατάσταση χάρη στα τέρματα των Γκιουβέτση (5:08) και Αλαφραγκή (4:33). Με ωραίο μακρινό σουτ, ο Γιώργος Δερβίσης ισοφάρισε (2-2) στον παραπάνω στο 1:49, με τον Λόζινα να απαντάει (1:35), δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Οι Πειραιώτες με τον Σκουμπάκη στη συνέχεια ισοφάρισαν σε 3-3 (1:04), σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το 1ο οκτάλεπτο. Τα πρώτα λεπτά του 2ου οκταλέπτου, κύλησαν με το σκορ να παραμένει στο 3-3, μέχρι τα 4:27, όταν ο Γκιουβέτσης σκόραρε στον παραπάνω για το 4-3, υπέρ του ΝΟΒ. Ο Ολυμπιακός απάντησε με εξαιρετικό τέρμα του Χρυσοσπάθη (3:52) ισοφαρίζοντας σε 4-4 αλλά οι γηπεδούχοι με τον Κουρούβανη έφτασαν στο 5-4 (3:14). Ακολούθησε το τέρμα του Ίρβινγκ στην κόντρα (1:36) για το 5-5 και με αυτό  το σκορ, ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα με +2!
Χωρίς σκορ πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα του 3ου οκταλέπτου, όταν ο Δερβίσης με το  δεύτερο προσωπικό του γκολ,  με εξαιρετικό σουτ από την περιφέρεια, έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στον Θρύλο, μετά το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (6-6) στην επόμενη επίθεση με τον Λόζι (1:24), όμως η συνέχεια ανήκε στους «ερυθρόλευκους». Αρχικά ο Χρυσοσπάθης (0:54) και ακολούθως ο Σκουμπάκης (0:04), έγραψαν το 6-8 δίνοντας για πρώτη φορά «αέρα» δυο τερμάτων στον Θρύλο!

Το «καθάρισε» ο Ντίνος!
Όσο ιδανικά ολοκληρώθηκε η 3η περίοδος, ξεκίνησε και κύλησε η τελευταία στην οποία μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ντίνος Γενηδουνιάς. Ο άσσος του Θρύλου με τρία διαδοχικά γκολ, (6:55, 6:15, 4:11) διεύρυνε στο +5 το προβάδισμα γράφοντας το 6-11. Οι νταμπλούχοι μετά το 6-6 του 3ου οκταλέπτου, έτρεχαν ένα εντυπωσιακό 5-0 σερί χάρη στο οποίο έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη.
Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 1-3, 0-3

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!