ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Κάντε ένσταση! Ο Θρύλος κέρδισε ΞΑΝΑ τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά τον Παναθηναϊκό και έκανε το…. 1-0 (αν δεν έχουμε πάλι καμία ένσταση) στους τελικούς και συνολικά 2-1 και θέλει άλλη μια νίκη για να κάνει το 3-1 και να το σηκώσει.

Οι ερυθρόλευκες ήταν ανώτερες σε όλο το ματς και πήραν μια άνετη νίκη καθώς είχαν φτάσει τη διαφορά μέχρι και στο +20. Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Σταμολάμπρου που έκανε ό,τι ήθελε και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους!

Η πρώτη περίοδος έληξε με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 20-14 για να αυξήσει τη διαφορά στη δεύτερη με 39-23, τη διαφορά δηλαδή να φτάνει στους 16 βαθμούς. Στην τρίτη οι Πράσινες άρχισαν να αντιδρούν από την ώρα που έφτασε η διαφορά στο +20 και τελικά η διαφορά να πέφτει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στο +12 (56-44) .

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο τα κορίτσια του Θρύλου έκαναν τη δουλειά τους και πήραν τη νίκη και πλέον θα πάνε το Σάββατο (αν δεν έχουμε καμια ένσταση από τον ΠΑΟ) εκτός έδρας να το σηκώσουν! Τελικό αποτέλεσμα, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 73-58!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!