ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τρεις τεσσάρες στον Παναθηναϊκό από το 2000 και μετά (videos)

O 21oς αιώνας δεν… έχει μπει και με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό όπως φαίνεται…

Εκτός ότι έχει μέσα σε 21 χρόνια μόλις 2 πρωταθλήματα, βλέπει και τον Ολυμπιακό να τα σηκώνει το ένα μετά το άλλο. Και δεν είναι μόνο αυτό… Οι τριάρες και οι τεσσάρες πάνε σύννεφο. Τα 21 τελευταία χρόνια λοιπόν θα επικεντρωθούμε τώρα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ρίξει ΠΟΤΕ 4 γκολ στον Ολυμπιακό! Αντιθέτως μετά τα χθεσινά, ήταν η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός το κάνει και μάλιστα θα μπορούσε να το κάνει και παλαιότερα αλλά… παταγε φρένο.

Η αρχή έγινε το 2001 (είχε προηγηθεί το 1998 και άλλη τεσσάρα αλλά ας πάμε μόνο τη τελευταία 20ετία λόγω αλλαγής αιώνα), στο αξέχαστο 1-4 της Λεωφόρου για το θεσμό του κυπέλλου. Η συνέχεια έγινε το 2008 και πάλι για το κύπελλο όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το… κακό για τον Παναθηναϊκό τρίτωσε χθες και πάλι με 1-4 αυτή τη φορά για το θεσμό του πρωταθλήματος. Πάμε να δούμε τα highlights αυτών των… πάρτυ;

2001: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4

2008: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 4-0

2021: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!