ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλήρωσε τις χαμένες του ευκαιρίες και ηττήθηκε

Ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να κατακτήσει μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο φινάλε του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπήκε καλύτερα στο ματς, όμως το γκολ δεν το έβαλε. Αρχικά είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βγαίνει εκτός με αναγκαστική αλλαγή και από εκεί και πέρα η άμυνα έχασε το ρυθμό της. Ο ΠΑΟΚ αντίθετα βρήκε πατήματα και κατόρθωσε να κερδίσει πέναλτι. Ένα πέναλτι που ο διαιτητής το σκέφτηκε καθώς η επαφή ήταν ανεπέστητη αλλά το έδωσε, με τον Βιεϊρίνια να γράφει το 0-1, σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα με τον Μαρτίνς να βάζει στο ματς τον Φορτούνη, ο οποίος έβγαλε με κόρνερ την ασίστ στον Εμβιλά ο οποίος έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός συνέχισε σε αυτό το ρυθμό και ζήτησε πέναλτι στον Μασούρα από τον Πασχαλάκη, κάτι το οποίο δεν δόθηκε με το διαιτητή να μην πηγαίνει καν στο VAR. O Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Ο ΠΑΟΚ πέρασε στο ματς τον Κρμνέτσκικ ο οποίος τελικά βοήθησε την ομάδα του καθώς ενώ αρχικά έχασε τετ α τετ, στη συνέχεια δεν αστόχησε και έκανε το τελικό 2-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!