ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Σεβασμός”… τι δύσκολη λέξη!

Respect είναι το logo που χρησιμοποιεί η UEFA στους αγώνες που δίνουν οι ομάδες που συμμετέχουν εκεί.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει πολλές συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (καμία στο Champions League) όμως έχει προλάβει έστω και λίγο να βάλει στη μπλούζα του αυτό το σήμα. Το να φοράς όμως κάτι που γράφει “σεβασμός” δεν σημαίνει τελικά ότι μπορείς και να το πρεσβεύεις.

Το δύσκολο πολλές φορές δεν είναι να μπορείς να διαχειριστείς την ήττα σου αλλά να μπορείς να διαχειριστείς τη νίκη σου. Ο ΠΑΟΚ με πρωτομάστορα τον προπονητή του, έδειξε ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί και όταν βλέπεις ποδοσφαιριστές όπως ο Κρμέντσικ να βρίζει με τέτοιο τρόπο (με 5 μήνες στην ομάδα και ούτε καν Έλληνας) τότε καταλαβαίνεις το πως τους το έχουν μεταφέρει στο μυαλό τους.

Πολλές φορές ακόμα και μέσα από τις ήττες κερδίζεις πολλά περισσότερα από τις νίκες. Ο Ολυμπιακός οφείλει να βγει κερδισμένος από όλο αυτό και να συνεχίσει τον τρόπο που διαχειρίζεται τις καταστάσεις και τον κάνουν να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια… Δεν είναι τυχαίο ότι ο ένας θα είναι στο Champions League και ο άλλος στο Conference. Και να θυμάστε, όπως είπαμε και χθες στα social media της σελίδας μας: “Σε ένα κόσμο γεμάτο Γκαρσίες εσύ να είσαι ένας Μαρτίνς”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!