ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στο OSFP TV o σημερινός πρώτος τελικός

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας,  η προσοχή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στρέφεται στην τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης ξεκινούν σήμερα στις 18:30 την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου, προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, πετυχαίνοντας το ιστορικό τερμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, με στόχο την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για το πρωτάθλημα σε έναν αγώνα που μπορείται να παρακολουθήσετε διαδικτυακά στο osfp tv. Ο δεύτερος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (28/5, 18:30) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και ο τρίτος την Κυριακή (30/5, 18:30) στο Παπαστράτειο. Αν χρειαστούν περισσότεροι αγώνες (έως 5) αυτοί θα διεξαχθούν 31/5 (στο Λαιμό) και 2/6 (στον Πειραιά).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!