ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη φιλική ήττα (video)

Την πρώρη του φιλική ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε από την Σαλτσμπουργκ με 3-0.

Οι Αυστριακοί είχαν μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι και τελικά προηγήθηκαν με δυο τυχερά γκολ στο 33′ και στο 35′. Αρχικά ο Γιουνούζοβιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Αραμπί, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καπάλδο σούταρε έξω από την περιοχή, ο Μπουχαλάκης έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη.

Ο ΟΛυμπιακός απάντησε με κεφαλιά του Ελ Αραμπί όμως η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε και στρίμωξε τους Αυστριακούς όμως αυτοί ήταν τελικά που έκαναν στην κόντεα το 3-0 με τον Αντεγιέμι.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα δοκάρια στο 84′ με τον Τσούμιτς μετά από σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 88′ το σουτ του Βρουσάι απομάκρυνε ο πορτιέρο της Σάλτσμπουργκ.

Για τον Θρύλο αγωνίστηκαν οι: Τζολάκης (64′ Κρίστινσον), Ανδρούτσος (64′ Λαλά), Σεμέδο (46′ Μάρκοβιτς), Σωκράτης (64′ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (48′ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (64′ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (64′ Σαπουντζής), Πέπε (64′
Κούντε), Ραντζέλοβιτς (64′ Βρουσάι), Μασούρας (64′ Τσούμιτς), Ελ Αραμπί (64′ Αλγκασίμ Μπα).

Δείτε τις καλύτερες στιγμές:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!