ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Τρεις μεταγραφές στην ομάδα βόλλεϋ ανδρών!

Τριπλή ενίσχυση στο βόλλεϋ για τον Ολυμπιακό που ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με του με τους Δαλακούρα, Ζουπάνη και Ηρ. Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανέστη Δαλακούρα. Ο Έλληνας ακραίος (ημ. γέννησης 18/6/1993) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.”

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο Έλληνας διεθνής (ημ. γέννησης 18/3/1989) που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ως κεντρικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.”

” Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηρακλή Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας διαγώνιος (ημ. γέννησης 2/9/1992) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!