ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

3-0 τον Άρη στο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Άρη στη σημερινή φιλική αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, ο Άρης τα δοκάρια και ο Ολυμπιακός τα γκολ.
Οι κίτρινοι βρήκαν δύο φορές τα δοκάρια του Τζολάκη, όμως ο Ολυμπιακός απάντησε δύο φορές στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά με τον Καμαρά με κεφαλιά ύστερα από ασίστ του Ραντζέλοβιτς και στη συνέχεια ο Εμβιλά με εξαιρετικό σουτ μετά από πάσα του Ελ Αραμπί, διαμορφώνοντας το 2-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε όμως ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ στο 77′ με τον Ραντζέλοβιτς, ο οποίς επωφελήθηκε της εξαιρετικής ασίστ του Κούντε, πλασάροντας τον Κουέστα και γράφο τας το 3-0. Ο Κούντε στη φάση του γκολ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Ραντζέλοβιτς ο οποίος σκόραρε και έγραψε το τελικό 3-0.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τα προκριματικά το πρώτο ματς του Θρύλου με την Νέφτσι, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στις 22:00, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και η ρεβάνς στις 27 ή στις 28 στο Μπακού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!