ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλεισμός στα πέναλτι για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν προκρίθηκε στα play off τoυ Champions League καθώς αποκλείστηκε από την Λουντογκόρετς στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Τζολάκη, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βρουσάι, Μασούρα και Γιουσέφ Ελ Αραμπί και οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυναμικά την αναμέτρηση. Η Λουντογκόρετς άρχισε να ισοροπεί το ματς όμως ο Τζολάκης ήταν πάντα εκεί όταν χρειάστηκε. Ο Ολυμπιακός έριξε την πρώτη του προειδοποιητική βολή με τον Ελ Αραμπί με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει μόλις δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ. Τελικά το γκολ ήρθε ύστερα από άψογη συνεργασία, με τη μπάλα να καταλήγει στον Μασούρα ο οποίος σέντραρε υπέροχα για τον Εμβιλά ο οποίος και έγραψε το 0-1. Η Λουντογκόρετς ανέβασε ταχύτητα, αλλα τόσο ο Τζολάκης όσο και ο αποτελεσματικότατος Μπα, κράτησαν το μηδεν, με τις ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-1 υπερ του Ολυμπιακού.

Δείτε τα highlights ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Στην επανάληψη η Λουντογκόρετς στάθηκε πολύ τυχερή καθώς πολύ νωρίς ύστερα από κεφαλιά πάσα του Σωτηρίου, η μπάλα βρήκε στον Σεμέδο και γράφτηκε το 1-1, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Τα πράγματα στο 56′ έγιναν ακόμα χειρότερα καθώς ο Ανδρούτσος έκανε πέναλτι και ο Σωτηρίου σκόραρε για την ομάδα από τη Βουλγαρία, δίνοντας της έτσι το προβάδισμα με 2-1. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν τα παράτησε και ισοφάρισε το ματς με τον ίδιο τρόπο. Με πέναλτι. Το κέρδισε ο Ελ Αραμπί ύστερα από υπόδειξη του επόπτη και ο Γιουσέφ ήταν αυτός που έκανε το 2-2 από την άσπρη βούλα. Στη συνέχεια και ενώ ο Ολυμπιακός πίεζε για να πετύχει το γκολ της πρόκρισης ο Μπα έκανε φάουλ, δέχτηκε την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τους Πειραιώτες με 10 ποδοσφαιριστές. Η συνέχεια δεν επεφύλαξε κάτι άλλο και τελικά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Ο Μαρτίνς στην παράταση θέλοντας να δώσει ανάσες έβαλε αρχικά τον Κούντε στη θέση του Εμβιλά και στη συνεχεια στο δεύτερο μέρος τον Χασάν στη θέση του Ελ Αραμπί. Στο πρωτο μέρος οι Βούλγαροι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες με σουτ κυρίως από μακριά, με την κούραση να καταβάλει σιγά σιγά και τις δύο ομάδες και έτσι το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα όπου το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά. Ο Ολυμπιακός σε 3 εκτελέσεις έβαλε μόνο τη μία με τον Λαλά, καθώς αστόχησε με τους Βαλμπουενά και Χασάν, ενώ οι Βούλγαροι έβαλαν και τα 4 και πήραν την πρόκριση.

Δείτε τα highlights ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!