ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτρέπεται να πέσεις… Επιβάλλεται να σηκωθείς…

Ο σοφός λαός λέει : “Επιτρέπεται να πέσεις… Επιβάλλεται να σηκωθείς…”

Έτσι οφείλει να κάνει ο Ολυμπιακός. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές… πάρα πολλές. Από τα πολλά προβλήματα του πρώτου ματς, μέχρι τα γκολ που δεχτήκαμε από στημένα σουτ (φάουλ και πέναλτι) , καθώς και τα αυτογκόλ. Το θέμα όμως είναι άλλο.

Είσαι Ολυμπιακός και δεν δικαιολογείται να μην παίρνεις ένα από τα δύο ματς τουλάχιστον απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η Λουντογκόρετς. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στο Europa, όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη καθώς ο κόσμος του Ολυμπιακού τον θέλει στα αστέρια.

Το θέμα είναι ο Ολυμπιακός να εντωπίσει τα λάθη του και να τα διορθώσει. Δύσκολο μέσα σε μια βδομάδα να πάρει παίκτη και να τον βάλει ο Μαρτίνς. Δε το έκανε ούτε με τον Βατσλικ ούτε με τον Ουνιενκούρου. Πλέον οφείλει να το κάνει και αυτό. Να ανακατέψει λίγο την τράπουλα. Να δει τι λάθη έχει κάνει από το ματς του τελικού μέχρι σήμερα και να επαναφέρει τον Ολυμπιακό. Να ενισχυθεί κατάλληλα εκεί που πρέπει.

Γιατί πρόκειται για έναν πολύ άξιο κόουτς που χαίρει τις εκτίμησεις τόσου του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού όσο και της πλειοψηφίας των Ελλήνων οπαδών. Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα όλο αυτό. Έπεσε… επιβάλλεται να (ξανα)σηκωθεί! Θρύλος είσαι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!