ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία… και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς

Ο Ολυμπιακός δεν έφυγε νικητής, όμως τουλάχιστον ήρθε ισόπαλος στο φινάλε, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με αντίπαλο τη Λουγκοντόρετς.

Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Τζολάκη ,ΣεμέδοΣισέΜπα, ΡέαμπτσιουκΛαλά, ΚούντεΚαμαρά, ΒαλμπουενάΜασούρα και τον Χασάν, και μπορεί να ξεκίνησε δυνατά και να έχασε μια καλή ευκαιρία με τον τελευταίο, όμως από εκεί και πέρα οι Βούλγαροι βρήκαν καλύτερο ρυθμό και πλησίασαν και αυτοί στο γκολ, όμως ο Τζολάκης ήταν πάντα εκεί. Κάπως έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, η Λουντογκόρετς κατόρθωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να ανοίξει το σκορ με τον Τζολάκη να κάνει ό,τι μπορεί, δίχως όμως να τα καταφέρνει. Ο Ολυμπιακός από εκεί και πέρα αφυπνίστηκε και ανέβασε την απόδοση του πλησιάζοντας στο γκολ, όμως αυτό άργησε να έρθει. Ο Μαρτίνς τελικά επιστρατεύτηκε και τον πιτσιρικά, Αγκιμπού Καμαρά , ο οποίος εν τέλη έδωσε τη νίκη γράφοντας το 1-1 που έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός φυσικά, έχει παράπονα από τον Σκωτσέζο διαιτητή που έκλεισε τα μάτια τόσο σε κοκκινη κάρτα σε παίκτη της Λουντογκόρετς σε τετατετ που έβγαινε ο Ελ Αραμπί, όσο και σε πέναλτι αγκωνιά πάνω στον Χασάν. Ρεβάνς λοιπόν στη Βουλγαρία σε μια βδομάδα από τώρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!