ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Έλλαδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία”

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά το τέλος του Φενέρ – Ολυμπιακός 0-3 στην κάμερα του Cosmote Tv και τόνισε:

“Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, ειδικά με αυτήν τη νίκη εδώ μέσα, στην Πόλη μας. Έχει μεγάλη σημασία, Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το ’12, όταν κερδίσαμε στο Μπάσκετ εδώ μέσα. Για μας αυτό ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι απλό: Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία, μέσα στην Τουρκία.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ευχαριστούμε τους παίκτες, τον προπονητή μας. Παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και αυτήν την επιτυχία θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια, αλλά οι πανηγυρισμοί τελειώνουν το βράδυ γιατί ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Να είμαστε ενωμένοι, να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε. Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Να το βλέπουν αυτό ορισμένοι φίλοι μας. Έχουμε πολύ μεγάλη ομάδα που αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες και προπονητή και από διοίκηση που είναι δίπλα σε όλους. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας σε όλη την Ευρώπη»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!