ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Απόλλωνας Σμύρνης

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές. Εκτός αυτής έμειναν μεταξύ άλλων οι Ελ Αραμπί και Εμβιλά.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος θα έχει στην αποστολή τους:
Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Α. Μπα και Τικίνιο.

Η σημερινή λοιπόν, αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης στις 18:15, σε μία αναμέτρηση που θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το novasports2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!