ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικητής μέσα στη Λαμία ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα απο τη Λαμία καθώς επικράτησε με 1-2, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του νίκη για φέτος μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν, ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκούρου και Τικίνιο. Η Λαμία ήταν αυτή που επείλησε πρώτη, με τον Βαλτσίκ να σώζει στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Ο Ολυμπιακός απάντησε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο όταν ο Βαλμπουενά εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στο κεφάλι του Σισσέ, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός λίγα λεπτά αργότερα διπλασίασε το σκορ με τον Μπουχαλάκη, όταν το σουτ που επιχείρησε κόντραρε λίγο και σε αντίπαλο και κρέμασε τον τερματοφύλακα, γράφοντας το 0-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έδειξε να χαλαρώνει και μπορεί αρχικά να μη το πλήρωσε στην κεφαλιά του Καραμάνου, καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, όμως στο 72′ ο ίδιος παίκτης τελικά βρήκε δίχτυα μειώνοντας σε 1-2. Η Λαμία πλησίασε στο 2-2, όμως ο Λουκάς Βύ τρα δεν κατόρθωσε από κοντά να σκοράρει. Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας το παιχνίδι, προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα ώστε να μη κινδυνεύσει περαιτέρω κατι που τελικά έγινε καθώς δε συνέβη κατι αξιόλογο και το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 1-2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!