ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Θρύλος άλωσε την Πόλη με τριάρα!

Μία τεράστια νίκη πέτυχε απόψε ο Ολυμπιακός μέσα στην Κωνσταντινούπολη καθώς επικράτησε της Φενέρμπαχρσε με 0-3.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Μασούρας, Μπα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου και Τικίνιο και κατάφερε σε ένα ακόμα ματς να πετύχει νωρίς το πρώτο του γκολ. Συγκεκριμένα μόλις στο 6′ ο Μασούρας έδωσε εξαιρετική ασίστ στο Τικίνιο ο οποίος με υπέροχο τρόπο έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα η Φενέρ απάντησε με ένα σουτ που πέρασε μόλις άουτ και πλέον υπήρχε μονο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι είχαν την κατοχή και τις φάσεις αλλα το 0-2 δεν ήρθε με το ημίχρονο να βγαίνει στο 0-1.

Στην επανάληψη η Φενέρ μπήκε πολύ δυνατά πίεσε, είχε δοκάρι με τον Πέλκα και ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπιντας αυτή την εικόνα, άλλαξε την εικόνα του Θρύλου και αφού αρχικά το γκολ δεν ήρθε με τον Αγκιμπού Καμαρά, ήρθε με τον Γιώργο Μασούρα βάζοντας το Θρύλο μπροστά με 0-2. Σαν να μην έφτανε αυτο, και αφού στο 63′ έγινε το 0-2, ήρθε ξανά ο Μασούρας στο 68′, πέντε δηλαδή λεπτά αργότερα για να γράψει το 0-3 και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Ολυμπιακού. Χρόνο συμμετοχής έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και στους Βρουσάι, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά ενώ νωρίτερα είχαν μπει και οι Λαλά και Κούντε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!