ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα εισιτήρια με τη Μπασκόνια

Ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 για τον Ολυμπιακό είναι γεγονός!! Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο την Παρασκευή 1/10, στις 21:00, για τον 1ο εντός έδρας επίσημο αγώνα για την Ευρωλίγκα με αντίπαλο την BASKONIAVITORIAGASTEIZ!!!

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να σας υπενθυμίσει ότι συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την BASKONIA VITORIA GASTEIZ της 01/10/2021 μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ από τα www.olympiacosbc.grΚΑΙ www.ticketmaster.grκαθώς επίσης και στο τηλέφωνο 2108938007.

Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (19:00). Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα συνωστισμού.

Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και πιθανώς καθυστερήσεις, οπότε παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο.

Στις θύρες θα πραγματοποιείται ταυτοποίηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης με τη χρήση της εφαρμογής COVID FREE. Απαραίτητο λοιπόν είναι, να προσκομισθούν τα παραπάνω πιστοποιητικά (σε ηλεκτρονική μορφή είναι προτιμότερο), καθώς και ένα εκ της αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Σε κάθε σημείο εντός και εκτός του γηπέδου, από την στιγμή της προσέλευσης έως και την ασφαλή αποχώρησή τους, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας και να φορούν μάσκες οι οποίες είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ και θα καλύπτουν στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής τους αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος ΔΕΝ έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, ΔΕΝ θα του επιτρέπεται η είσοδος στις εγκαταστάσεις με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

Θα παρακαλούσαμε να τηρηθούν από όλους οι παραπάνω οδηγίες και κανονισμοί για την ομαλότερη είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και την προστασία όλων μας.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας η οποία συνεχίζεται, θα διακοπεί προσωρινά από αύριο Πέμπτη 30/9 και θα συνεχιστεί από την Δευτέρα 4/10.

H παραλαβή των καρτών διαρκείας, για όσους τα έχουν αγοράσει, θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, τα οποία θα είναι ανοιχτά έως την ώρα έναρξης του αγώνα. Οι κάτοχοι των καρτών της θύρας VIP, θα τις παραλάβουν έξω από τη συγκεκριμένη θύρα μετά τις 19:00, το βράδυ της Παρασκευής.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ! ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!