ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν τα κατάφερε στη Γερμανία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να πάρει κάτι θετικό από τη Γερμανία καθώς ηττήθηκε από την Άιντραχτ με 3-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν μπήκαν πολύ δυνατά με τον Ολυμπιακό να απειλεί με τον Ελ Αραμπί αλλά να μη βρίσκει καλά τη μπάλα. Η Άιντραχτ απάντησε με κεφαλιά , με τον Βαλτσικ να σώζει πάνω στη γραμμή. Τελικά οι Γερμανοί στο 26′ βρήκαν το γκολ με πέναλτι του Μπόρε, μετά από παράβαση που δόθηκε στον Σισέ. Τέσσερα λεπτά όμως αργότερα ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο με τον Ελ Αραμπί ο οποίος έφτασε τα 15 γκολ και ισοφάρισε ατην πρώτη θέση ατην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό τους Τζόρτζεβιτς και Μήτρογλου. Η Άιντραχτ όμως ήταν πιο απειλητική και στις καθυστερήσεις των καθυστερησεων κατάφερε να κάνει το 2-1 και να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε σχετικά καλύτερα από την Άιντραχτ όμως παρόλο αυτά οι Γερμανοί βρήκαν το γκολ με τον Κάμαντα ότα σε σουτ του Πασίενσια ο Βάλτσικ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και η μπάλα κατέληξε στον Κάμαντα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Ο Μαρτίνς αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα, έκανε τρεις αλλαγές με τους Ονιενκούρου, Τικίνιο και Κούντε να παίρνουν τις θέσεις των Εμβιλά, Ελ Αραμπί και Μαντύ Καμαρά. Η κατάσταση δεν άλλαξε και ο Μαρτίνς ολοκλήρωσε τις αλλαγές με τους Ρόνι Λόπες και Ανδρούτσο να μπαίνουν στο ματς και να βγαίνουν οι Μασούρας και Λαλά, όμως για μία ακόμη φορά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα και ο αγώνας ολοκληρώθηκε δίχως κάτι αξιόλογο! Πλέον οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στις 4/11 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!