ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Άλμπα

Αποφασισμένος να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του στην Ευρωλίγκα είναι ο Ολυμπιακός, που απόψε θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την Άλμπα Βερολίνου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην καθιερομένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, τόνισε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην γερμανική ομάδα: «Το στυλ παιχνιδιού τους έχει αλλάξει τελείως σε σχέση με πέρυσι. Έχει μετατραπεί σε μια ομάδα pick and roll ενώ πέρυσι ήταν μια ομάδα περισσότερο που εκτελούσε μακριά από τη μπάλα. Πιο σημαντικός της παίκτης είναι ο Σίκμα. Αν δείτε τους αριθμούς του, αλλά και όσο το γνωρίζουν, ξέρουν πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στο 4 και στο 5, αλλά στην ουσία είναι ο δημιουργός της ομάδας. Επίσης, είναι και καλός ριμπάουντερ. Για να το πω πιο συγκριμένα και με αριθμούς τρεις παίκτες της Άλμπα, ο Λο, ο ΝταΣίλβα και ο Σίκμα, παράγουν το 56% των πόντων της Άλμπα. Αυτό είναι ενδεικτικό του πως παίζει η αντίπαλός μας».

Η αποψινή αναμέτρηση λοιπόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα έχει ως ώρα έναρξης της 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!