ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μπασκόνια

Λίγες ώρες έμειναν για το πρώτο τζάμπολ της φετινής Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Μπασκόνια.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση τονίζοντας:

«Πάντα η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Eιδικά όταν παίζεις στο γήπεδό σου έχεις ένα βαθμό μεγαλύτερης πίεσης. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα με τον ίδιο προπονητή αρκετό καιρό και έχει μια αγωνιστική φυσιογνωμία. Έχει παίξει τρία επίσημα παιχνίδια και αυτό της δίνει ένα αβαντάζ σε σχέση με εμάς, γιατί έδωσε δύσκολους αγώνες με την Μπανταλόνα και την Βαλένθια εκτός . Γενικά είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά γιατί ξεκίνησε την προετοιμασία της πριν από όλους τους άλλους. Όμως, πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι, είμαστε σε καλό επίπεδο. Θα παίξουμε με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι τους, που περιλαμβάνει πάνω από 50% εκτέλεση στα πρώτα δευτερόλεπτα. Είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά στο γήπεδο στο transition, που εκτελεί γρήγορα και είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Πρέπει να τους πιέσουμε στο επιθετικό ριμπάουντ, να έχουμε καλή επικοινωνία, να μην εκτελέσουν πολύ γρήγορα με επιτυχία».

Η αποψινή αναμέτρηση που θα είναι και η πρώτη στη Euroleague για τη μετά Σπανούλη εποχή θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!