ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του ΠΑΣ Γιάννενα – Ολυμπιακός

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον σημερινό αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε στα Γιάννινα.

Αναλυτικά η αποστολή:
Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ο αποψινός αγώνας λοιπόν θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της NOVA και συγκεκριμένα από το novasports prime. Διαβάστε την ώρα και την τηλεοπτική μετάδοση του σημερινού αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!