ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισε και τη Φενέρ, στο ΣΕΦ ο Θρύλος!

Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Φενέρ, χάρη σε καλάθι του Κώστα Σλούκα 2” πριν το φινάλε!

​Η πρώτη περίοδος λοιπόν, βρήκε και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο – πόντο, με τον Ολυμπιακό να είναι τελικά αυτός που θα την έκλεινε με μια μικρή διαφορά πςντε πόντων (19-14), χάρη στα τρίποντα των Ντόρσεϊ και Παπανικολάου στο φινάλε του δεκαλέπτου.

​Η Φενέρ στο δέύτερο δεκάλεπτο κατάφερε και ισοφάρισε με 2 συνεχόμενα τρίποντα του Μαχμούτογλου, αλλά ο Ολυμπιακός “πάτησε γκάζι” και με τους Σλούκα – Λαρεντζάκη να ευστοχούν σε μακρινά σουτ εκτόξευσε τη διαφορά μέχρι και το +13! Τέλος 2ου Δεκαλέπτου​ 45 – 34.

Αν και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δυνατές άμυνες, τρία λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 55-41, η Φενέρμπαχτσε έτρεξε ένα σερί 0-11 και έτσι ολοκληρωθηκε με 55-53.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο χαρακτηρίζεται ώς ένα δεκάλεπτο που πήγε στην κόψη του ξυραφιού με τις δύο ομάφες να πηγαίνουν από ένα σημείο και μετά πόντο πόντο. Η Φενέρ κατάφερε αρχικά να συνεχίσει το σερί της από το τρίτο δεκάλεπτο, όμως εκεί ανέλαβε ο Κώστας Σλούκας, όταν αρχικά με 6 δικούς του πόντους έκανε το 59-62, 65-62 και αφού οι Τούρκοι ισοφάρισαν σε 65-65, 2″ πριν το φινάλε ο Σλούκας με δίποντο έγραψε το τελικό, Ολυμπιακός – Φενέεμπαχτσε, 67-65!

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Σλούκας 16 (3), Ντόρσεϊ ​10 (​2​),​ Λαρεντζάκης 10 (2), Φαλ 10, Βεζένκοβ 7 (1), Παπανικολάου ​5 (1), ΜακΚίσικ 4, Ζαν-Σαρλς 4 και Γουόκαπ 3 (1).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!