ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόλλησε στο μηδέν!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς ήρθε ισόπαλος δίχως τέρματα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν, ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντύ Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και απείλησαν αρχικά .ε στημένες επιθέσεις και κεφαλιές από τους Σισέ και Τικίνιο όμως και οι δύο πέρασαν εκτός εστίας. Ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον ίδιο τρόπο με τον Καρλίτος στη μόνη σχετικά επικίνδυνη φάση στο πρώτο μέρος για τον ΠΑΟ, όμως η πίεση ψηλά των πρασίνων δεν επέτρεψε στον Οπυμπιακό να αναπτυχθεί εύκολα με την τελευταία φάση με τον Αγκιμπού Καμαρά να είναι η καλύτερη με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα να περνάει άουτ, ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και απείλησε κυρίως με ενέργειες του Αγκιμπού Καμαρά. Ο Λαλά από τη δεξιά πλευρά έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι και σε σέντρα που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, όμως το γκολ δεν ερχόταν. Η κούραση έδειχνε πως είχε καταβάλει τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον Ευρωπαϊκό αγώνα, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να αποσείρει τους Μασούρα και Μαντύ Καμαρά, όμως κάτι αξιόλογο δεν έγινε πέρα από κάποιες συρτές πλάγιες σέντρες των Ρέαμπτσιουκ και Κούντε και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!