ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός έπιασε κορυφή καθώς κέρδισε μέσα στα Γιάννενα τον ΠΑΣ με 1-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στα πρώτα 25 λεπτά πετυχαίνοντας και το γκολ με τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο Α.Καμαρά λοιπόν με πανέμορφο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Λοντίγκιν και έγραψε το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ο ΠΑΣ πήρε για λίγο την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δίχως να απειλήσει ιδιαίτερα τον Βαλτσικ μπαίνοντας έτσι οι ομάδες στα αποδυτήρια με το υπερ 0-1 του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι καλύτερα, με τον Μαρτίνς να έχει αποσύρει τον Ονιενκούρου και να έχει βάλει τον Εμβιλά. Ο ΠΑΣ όμως ήταν αυτλος που στο 61′ έφερε στα ίσα το ματς με πέναλτι που έκανε (χέρι) ο Ρέαμπτσιουκ. Το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Εραμούσπε και έγραψε το 1-1. O Μαρτίνς βλέποντας το στραβοπάτημα να έρχεται έβγαλε τον Μπουχαλάκη και έβαλε ως δεύτερο φορ τον Ελ Αραμπί. Λίγα λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός πλησίασε στο γκολ , αλλα ο Σωκράτης εστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά. Ό,τι δεν κατάφερε ο Παπασταθόπουλος, το κατάφερε ο Ελ Αραμπί στο 84′ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και χαρίζοντας παράλληλα τη νίκη στον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!