ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλωσε και φέτος την έδρα της ΑΕΚ!

Νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ για τον Ολυμπιακό ο οποίος επικράτησε της ΑΕΚ με 2-3 με σούπερ πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί και μόλις στο 1′ είδε την ομάδα του να σκοράρει με ένα άπιαστο σουτ υου Αγκιμπού, στέλνοντας τη μπάλα στο “γάμα” της εστίας της ΑΕΚ και γράφοντας το 0-1. Η ΑΕΚ όμως ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Αραούχο με.κεφαλιά, ύστερα από άστοχη έξοδο του Βάτσλικ. Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε όμως και ήταν ξανά αυτός που πήρε προβάδισμα. Ο Λαλά έδωσε υπέροχη ασίστ στον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός, κάνοντας πλάκα στην άμυνα της ΑΕΚ, πλάσαρε τον Στάνκοβιτς κάτω από τα πόδια γράφοντας το 1-2 , που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα έχοντας την κατοχή,.δίχως όμως να απειλεί τον Ολυμπιακό και επειδή… Θρύλος είσαι, όταν του δόθηκε η ευκαιρία για τρίτο γκολ, ο Ολυμπιακός το έκανε. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πήρε.. ασίστ από τον Μοχαμαντί της ΑΕΚ, πέρασε σαν τον Ρονάλντο (τον Βραζιλιάνο, τον γνήσιο) τον Στάνκοβιτς και έγραψε το 1-3. Ελάχιστα μάλιστα λεπτά αργότερα μάλιστα άγγιξε το 1-4 αλλά το σουτ του Καμαρά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο της ΑΕΚ. Επειδή η μπάλα τιμωρεί, η ΑΕΚ, τελικά ήταν αυτή που πέτυχε το επόμενο γκολ με τον Αραούχο και πάλι ύστερα από λάθος αυτή τη φορά του Μασούρα. Δυο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακκς άγγιξε το 2-4 όμως ο Μασούρας από πλεονεκτική θέση αστόχη στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ. Ο χρόνος λοιπόν τελείωνε και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη μέσα σε μια έδρα που την έχει κάνει δεύτερο του σπίτι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!