ΜΠΑΣΚΕΤ

Έσπασε το ρόδι με τεράστιο διπλό μέσα στο Μιλάνο!

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πήρε με εντυπωσιακό τρόπο ο Θρύλος καθώς επικράτησε με 21 πόντους διαφορά μέσα στο Μιλάνο με αντίπαλο την Αρμάνι!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, ξεκίνησε με πέντε σερί τρίποντα και συνολικά… επτά! Ό,τι δηλαδή δεν πέτυχε με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, το πέτυχε μετο καλημέρα στην Ιταλία. Έχτισε διαφορά και έκλεισε την πρώτη περίοδο με 5 πόντους μπροστά, 25-30. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνέχισε τον κατεγισμό στα τρίποντα, έφτασε τα 12 συνολικά σε 16 που έριξε και εκτόξευσε τη διαφορά στους 15 πόντους, κλείνοντας το ημίχρονο έχοντας πετύχει 60 πόντους και έχοντας δεκτεί 45, με μία Αρμάνι που ήταν επίσης εύστοχη από το τρίποντο καθλως μετρούσε και αυτή 6 εύστοχα τρίποντα

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά…Άργησε περίπου 4.5 λεπτά να πετύχει πόντο, όμως είχε χτίσει πάνω στην άμυνα του, μην αφήνοντας την Αρμάνι να μειώσει ιδιαίτερα τη διαφορά και με πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου, την ξαναέστειλε στους 15 ολοκληρώνοντας το δεκάλεπτο με 57-72.
Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο έλαμψε το άστρο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη ο οποίος με καθοριστικά τρίποντα, κράτησε τον Ολυμπιακό ψηλά, αλλά και με καθοριστικές άμυνες βοήθησε για τη νίκη. Ο Σλούκας μάλιστα με τρίποντο είχε κάνει το 70-88 και έγραψε ιστορία καθώς πέτυχε το 17ο τρίποντο του Ολυμπιακού σε έναν αγώνα της Euroleague , πράγμα που αποτελεί ρεκόρ για τους Πειραιώτες. Τελικό αποτέλεσμα, Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός 72-93.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!