ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – ΝΠΣ Βόλος

Με στόχο να διατηρήσει το σερί νικών, το αήττητο και φυσικά την απόσταση στην κορυφή από τη δεύτερη ΑΕΚ θέλει απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σήμερα νωρίς το μεσημέρι τον Βόλο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου σε αυτή την αναμέτρηση ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του στην αποστολή τους Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Τικίνιο και ο Ελ Αραμπί.

Ο αγώνας των δύο ομάδων θα ξεκινήσει νωρίς το μεσημέρι, όπως προείπαμε, και συγκεκριμένα στις 15:00, ενώ φυσικά για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσω της NOVA και συγκεκριμένα το Novasports Prime. Διαβάστε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!