ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα στις καθυστερήσεις

Και ενώ όλα ξεκίνησαν όμορφα με γκολ νωρίς, δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκαν έτσι καθώς η Άιντραχτ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-2 χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν ξεκίνησαν την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου και Ελ Αραμπί και πολύ νωρίς βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα ο Ονιενκουρου πήρε τη μπάλα από αριστερά και έκανε μια εξαιρετική κουρσα, όπου και πάσαρε στον Ελ Αραμπί με τον Μαροκινό να κάνει το 1-0 και να γράφει ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Πειραιωτών στην Ευρώπη φτάνοντας τα 16 γκολ. Οι Γερμανοί όμως δεν το άφησαν έτσι και μόλις 6 λςπτά μετά έφεραν το ματς στα ίσα και έκαναν το 1-1. Ο Ολυμπιακός όμως ήταν αυτός που είχε από εκεί και πέρα τις φάσεις για το γκολ χάνοντας κλασικές ευκαιρίεα κυρίψς αυτή με τον Μασούρα που έσωσε ο Τραπ στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Κάπως έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος με τις ομάδες στο 1-1. Χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου είναι ότι έγινε φάουλ για κόκκινη στον Ρέαμπτσιουκ… αλλά δεν λειτουργούσε το VAR και οι διαιτητές στην ανάπαυλα ζήτησαν συγγνωμη.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πάλι δυνατά και έχασαν τεράστια φάση με τον Ονιενκούρου ύστερα από ασίστ του Ελ Αραμπί, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Η Άιντραχτ δεν πίεζε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι από τη μεριά τους όσο περνούσε η ώρα έπεφταν σε απόδοση και τελικά… το πλήρωσε στις καθυστερήσεις καθώς ο Χάουτζ πλήγωσε τους ερυθρόλευκους και έκανε το 1-2 στέλνοντας στους 10 βαθμούς την Άιντραχτ και τον Ολυμπιακό να μένει στους 6.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!