ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηττήθηκε, πληγωμένος από τα τρίποντα!

Δεν κατόρθωσε να νικήσει το ντέρμπι αιωνίων ο Ολυμπιακός καθώς πληγώθηκε από τα τρίποντα του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο.

Ο Ολυμπιακος λοιπόν, μπορεί να ξεκίνησε δυνατα την αναμέτρηση και να πήρε προβάδισμα με 12-3, όμως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και κατόρθωσε να γυρίσει το ρυθμό και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με οριακά προβάδισμα, 14-15. Στο ίδιο έργο θεατές ήμασταν και στο δεύτερο δεκάλεπτο καθως ο Ολυμπιακός γύρισε την κατάσταση υπερ του με 27-21, όμως δεν το εκμεταλεύτηκε, δυσκολεύτηκε στην άμυνα ζώνη του Παναθηναϊκού και το ημίχρονο έκλεισε υπερ των πρασίνων με 33-36.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να αντιστρέψει την εικόνα του και με ένα τρομερό σερί πέρασε μπροστά και έστειλε τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους, ολοκληρώνοντας το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 59-48. Στην τέταρτη όμως περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν εντελώς άστοχος ειδικά από το τρίποντο, έπαθε σχεδόν ό,τι και στην Κωνσταντινούπολη και από την άλλη ο Παναθηναϊκός με τρομερά ποσοστά ευστοχίας από το τρίποντο ειδικά με τον Νέντοβιτς κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με 76-81. Για τον Ολυμπιακό κορυφαίος ήταν ο Μουσταφά Φαλ ενώ για τον Παναθηναϊκό ο Νέντοβιτς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!