ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο νόμος του ΣΕΦ, επικράτησε και πάλι!

Μία ακόμη μεγάλη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πέτυχε ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε της Μακάμπι, του Γιάννη Σφαιρόπουλου, άνετα, με 90-73

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το πόδι πατημένο στο γκάζι καθώς δεν άφησε τους Ισραηλινούς να πάρουν ανάσα και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 27π. (35-8), με τον Βεζένκοβ να έχει φτάσει ήδη τους 9πόντους και τον Ντόρσεϊ τους 8.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όπως ήταν αναμενόμενο, ο ρυθμός έπεσε και με το επιμέρους 16 – 18, απλά… μείωσε στους 25 πόντους, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 51-26.

Στο τρίτο τώρα δεκάλεπτο η Μακάμπι ανέβασε το ρυθμό της όμως ο Ντόρσεϊ φώναξε παρών και με μεγάλα σουτ κράτησε τον Ολυμπιακό ψηλά, ολοκληρώνοντςς την τρίτη περίοδο με σκορ 71-45. Έτσι φτάνοντας στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, η Μακάμπι μείωσε τη διαφορά με ένα σερί 10-0 και την έριξε αρχικά από τους 24 στους 14 πόντους, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη με 90-73.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!