ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ΕΡΤ σήμερα το Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός

Μετά την εύκολη επικράτηση (27-4) κόντρα στον Άρη στο Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική της Α1, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Θρύλου θα αντιμετωπίσει, σήμερα, Τρίτη το βράδυ στις, 20:45 (ζωντανά από την ΕΡΤ3) την Νόβι Μπέογκραντ, στην πρώτη πολύ δυνατή μονομαχία της πρώτης σεζόν, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας (20-9) στην πρεμιέρα, οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και να πανηγυρίσουν το «δύο στα δύο» στην κορυφαία ευρωπαϊκη διασυλλογική διοργάνωση, απέναντι στη διοργανώτρια του Final-8 και ιδιαίτερη ενισχυμένη Νόβι Μπέογκραντ. Στο Βελιγράδι δεν βρίσκεται με την «ερυθρόλευκη» αποστολή ο Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του, αλλά και ο Γιάννης Σύρμας.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκο Μπίγιατς, Αχιλλέας Γραμματικός, Τζούρο Ράντοβιτς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κωνσταντίνος Γούβης, Νίκος Γκίλλας, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!