ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεγάλο πάρτυ έγινε όντως στην Ελλάδα!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Φενέρμπαχτσε και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και έτσι, όπως είχε πει και ο Οζίλ, το μεγάλο πάρτυ θα ήταν στην Ελλάδα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου και Ελ Αραμπί και απείλησε με τον Αγκιμπού σχετικά νωρίς. Ο Ονιενούρου ζήτησε πέναλτι σε μια φάση που του πατάει το πόδι ο αντίπαλος αμυντικός όμως διαιτητής και VAR είπαν παίζεται. Την καλύτερη φάση την είχε όμως η Φενέρ όπου με τον Καμπετσί στόχευσε το κάθετο δοκάρι του Βατσλίκ με τον Ολυμπιακό να απαντά με σούπερ σιπλή ευκαιρία με τους Μασούρα και Λαλά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ! Κάπως έτσι βγήκε το πρωτο μέρος, δίχως κάποια από τις δύο ομάδες να πετυχαίνει κάποιο γκολ ή κάτι άλλο πιο αξιόλογο. Στα αξιοσημείωτα η αναγκαστική αλλαγή του Σωκράτη με τον Μπα λόγω ενοχλήσεων.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ πιο δυνατά και πίεσε την Φενέρ που είχε πιο παθητικό ρόλο. Αρχικά ο Ελ Αραμπί και στη συνέχεια ο Λαλά, εχασαν τεράστιες ευκαιρίες για το 1-0 , όμως το γκολ δεν ήρθε. Κάπου εκεί ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στην αναμέτρηση τον Τικίνιο Σουάρες ο οποίος αποδείχθηκε ο χρυσός σκόρερ των Πειραιωτών! Στο 90′ ο Ρέαμπτσιουκ σέρβιρε και ο Τικίνιο σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη πρόκριση για τον Ολυμπιακό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!