ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην ΕΡΤ σήμερα το Λάρισα – Ολυμπιακός

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την επιτυχία της απέναντι στην Ούνιξ μέσα στο Καζάν.

Αυτή τη φορά για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, αντίπαλος του Ολυμπιακού, θα είναι η Λάρισα, εκτός έδρας και αν μη τι άλλο πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρουν χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό παίκτες που δεν είχαν τη δυνατότητα ως τώρα.

Ο αγώνας αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τις 17:15 όμως ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την αλλαγή της ώρας καθώς και το κανάλι μετάδοσης. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Η συνάντηση Λάρισα – Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης τις 15:00, αντί για τις 17:15 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.”

🏀 𝗕𝗮𝘀𝗸𝗲𝘁 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗦 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝗗𝗮𝘆 𝟵
🆚 Λάρισα
🗓 06/12/2021
🕐 15:00
🏟 Κ.Γ. Νεάπολης
📺 𝗘𝗣𝗧𝟯

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!