ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθάρισε ο Ελ Αραμπί

Νέα νίκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που επικράτησε της Λαμίας με 1-0.

Ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Λόπες και Ελ Αραμπί, έκανε ένα από τα καλύτερα του πρώτα ημίχρονα και χάρη σε ένα εξαιρετικό 20λεπτο πήρε το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Σκόρερ ποιος άλλος; Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 22′, που αν και στο 18′ έχασε πέναλτι, δεν πτοήθηκε και βρήκε δίχτυα. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε μεγαλύτερο αριθμό αλλά οι προσπάθειες των Πειραιωτών σταμάτησαν στον εξαιρετικό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το φτωχό , βάση εικόνας Ολυμπιακού, 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπεροχή του αλλά ο πορτιέρο της Λαμίας δήλωνε διαρκώς παρόν! Δεν υπήρχε κάποια αλλαγή στα άρχικά σχήματα έτσι εκτός από τους παίκτες που αναφέραμε του Ολυμπιακού, για τη Λαμία συνέχισαν οι Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς, Γκέντσογλου και Αραμπούλι. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι πρώτες κινήσεις του Π.Μάρτινς ήταν με Ροντρίγκες και Καμαρά αντί των Μασούρα και Μπουχαλάκη, ενώ αργότερα χρόνο πήραν και οι Ονιενκούρου, Τικίνιο και Μπα δίχως να αλλάζει κάτι με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν με 16 σουτ εκ των οποιων τα 10 στην εστία , ενώ η Λαμία είχε μόλις 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!