ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Περιστέρι επικρατώντας με 0-3 του Ατρόμητου.

Η αμυντική λειτουργία του Ατρομήτου ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε στον Ολυμπιακό να εκδηλώνει έύκολα επιθέσεις. Συμπαγής η άμυνα της ομάδας του Περιστερίου δεν επέτρεπε στον Ολυμπιακό να παίζει ελεύθερο ποδόσφαιρο αλλά όταν ο Αγκιμπού βρήκε χώρο σε κατα μέτωπο επίθεση, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι, αλλά και να χαρίζει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ατρομήτου. Ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε α αλά Πανένκα και έγραψε το 0-1, σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μπορεί ο Ατρόμητος να απείλησε πρώτος, όμως ο Ολυμπιακός βρήκε και πάλι δίχτυα με πρωταγωνιστές και πάλι τους Αγκιμπού και Ελ Αραμπί. Ο πρώτος έδωσε φοβερή ασίστ και ο δεύτερος την έστειλε… απλά στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2. Το χατ τρικ του Ελ Αραμπί δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Μαροκινός ξανά απο την άσπρη βούλα σκόραρε, σε πέναλτι που δόθηκε σε χέρι παίκτη του Ατρόμητου. Και κάπου εκεί τελείωσε οριστικά και το ματς με τον Ελ Αραμπί να πλησιάζει το καρέ τερμάτων αλλά η μπάλα να περνάει μόλις άουτ, και ο Τικίνιο να παίρνει τη θέση του Μαροκινού, δίχως να αλλάζει κάτι και έτσι να ολοκληρώνεται ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, νικητής με 0-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!