ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκησε ξανά εκτός έδρας!

Ο Ολυμπιακός έκοψε τη… φόρα που είχε πάρει η Ούνιξ Καζάν και μετά από 4 σερί νίκες που είχε την έκανε να χάσει και μάλιστα μέσα στην έδρα του.

Η πρώτη περίοδος λοιπόν, βρήκε τους Πειραιώτες πίσω με 3 πόντους, 20-17, όμως στη δεύτερη η κατάσταση με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα βελτιώθηκε και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο μπροατά στο σκορ με 40-42.

Στην τρίτη περίοδο η Ούνιξ πήρε πάλι προβάδισμα καθώς ήταν εύστοχη από τα 6.25 κάτι που ο Ολυμπιακός υστερούσε. Παρόλα αυτά οι οργανωμένες επιθέσεις του Ολυμπιακου δεν την άφησαν να ξεφύγει και το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε υπερ της ομάδας του Καζάν με 62-59. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο της κανονικής διάρκειας ο Ολυμπιακός πήρσ το προβάδισμα που ήθελε όμως πληγώθηκε από τα αμυντικά ριμπάουντ και τελικά το ματς πήγε στην παράταση καθώς το 77-77 ήταν το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα, με τους Πειραιώτες να έχουν 12 δευτερόλεπτα στη διάθεση τους στο τέλος να εκδηλώσουν επίθεση αλλά να μην το καταφέρνουν…

Εκεί όμως τα ψέματα τελείωσαν! Τα λάθη που ήταν πολλά σε αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, τελείωσαν και οι ερυθρόλευκοι με έναν σουπερ Λαρεντζάκη στην παράταση έφτασαν στη νίκη με 84-87 πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη τους!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!