ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάτησε τη Μπάγερν στο ΣΕΦ!

Μία ακόμη σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ επικρατώντα ςμε 23 πόντους διαφορά της Μπάγερν Μονάχου.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν, στο ξεκίνημα του αγώνα έπαιξαν σπουδαία άμυνα και κράτησαν τους Γερμανούς για 5′ χωρίς σκορ την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα σερί 10-0, αναγκάζοντας τον Τρινκιέρι να καλέσει εσπευσμένα σε time out, χωρίς όμως να καταφέρνει να αλλάξει κάτι. Έτσι οι Περιαιώτες κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με +16 με πρωταγωνιστή τον Βεζένκοβ με 9πόντους. (26-10).

Ο Ολυμπιακός δεν.. έκοψε στο δεύτερο δεκάλεπτο και με 83,3% στα σουτ 2 πόντων και 16 ριμπάουντ, οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν το ημίχρονο με 25 πόντους μπροστά στο σκορ με το εξής απίστευτο! Να μην έχουν βαλει ούτε ένα τρίποντο έχοντας μηδέν στα έξι! Τέλος λοιπόν του ημιχρόνου με το σκορ στο 49-24.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός πάτησε και άλλο το γκάζι και έφτασε τη διαφορά πάνω από τους 30 πόντους. Μάλιστα σχεδόν 2 λεπτά πριν από το τέλος της περιόδου ο Λαρεντζάκης έσπασε το ρόδι και πέτυχε το πρωτο τρίποντο , ενώ είχαμε και double score (62-31), με το δεκάλεπτο να κλείνει με σκορ 65-37.

Η Τέταρτη και τελευταία περίοδος όπως ήταν αναμενόμενο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Λαρεντζάκης συνέχισε να σκοράρει από το τρίποντο και το ΣΕΦ σηκώθηκε στο πόδι για να φωνάξει το ό ονομα του, εκεί κάπου ο Ολυμπιακός κατέβασε λίγο ταχύτητα και η Μπάγερν έριξε τη διαφορά αλλά όχι τόσο ώστε να απειλήσει τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να επικρατούν τελικά με 83-60.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!