ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στους 32 του Europa League θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει στο Βέλγιο, οπότε τερμάτισε δεύτερος και έτσι θα συνεχίσει στους 32 του θεσμού του Europa League.

Με μια διαφορετική λοιπόν, σχετικά ενδεκάδα ξεκίνησε ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς άρχισε το ματς με τους Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ρόνι Λόπες, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου και Τικίνιο. Δυστυχώς όμως για ένα ακόμη παιχνίδι, ο αντίπαλος σκόραρε νωρίς. Έτσι η Αντβέρπ, μόλις στο 7′ προηγήθηκε και οι ελπίδες του Ολυμπιακού για την πρώτη θέση στον όμιλο άρχισαν να μειώνονται. Δυστυχώς η εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδος στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και τόσο αξιόλογη και το γκολ δεν κατόρθωσε να έρθει και έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το σκορ όπως είχε διαμορφωθεί από το 7′.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα βάζοντας μέσα τους Ελ Αραμπί, Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρα από το ξεκίνημα του ημιχρόνου και στο 60′ και 66′ έβαλε τους Βρουσάι και Ανδρούτσο αντίστοιχα, ολοκληρώνοντας έτσι νωρίς τις 5 αλλαγές του. Όμως η εικόνα της ομάδας έδειχνε να μην αλλάζει και ο Βάλτσικ ήταν αυτός που κράτησε το 1-0 σε αρκετές περιπτώσεις, με τον αγώνα έτσι να ολοκήρώνεται δίχως να συμβαίνει κάτι άλλο αξιόλογο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!